onsdag 24 september 2008

G-A-Y




Detta må vara gay, men va fan;

läste Vecko-revyn nyss, URUSELT måste jag säga, nästan inget intressant alls, Ebba har ju blivigt förpassad till bloggning sedan hon sket i att gå på visningar och intervjua folk på modeveckan i NYC för något år sedan, och hon är ju inte såpass kass som alla säger.


Ivf, dem ger skönhetsråd på sin sida, and they suck, BIG TIME!

(iof inte alla tips)




Finnar, köp den receptfria kortisonkrämen på apoteket och kludda på en liten klick efter rengöring, det funkar! Drar ihop infalmmationen, det är det en finne nämligen är.


Ansiktsvatten gör att porer torkar, inte bra, använd en bra kräm, gärna en lite fetare under natten, enbart i T-zonen, krämen gör huden elastisk och får den att dra ihop sig, alltså VERKAR poren och porrmasken mindre. Dem går nämligen inte att krympa, och att klämma är inget fel på då smuts ska ut, med peeling eller genom att klämma. För mycket smuts i porerna "tänjer" nämligen ut dem, och får dem att se större ut.


Har du fet hy, använd en kräm så som Decubal, den luktar lite snopp, bokstavligen alltså, men den är tillverkad på framställda(ej naturliga) oljor så som glycerin(en kraftig fettbindare för den innre huden), som gör att kroppen lite och sakta vänjer sig vid att inte framställe stora mängder eget fett för hyn.

Som när man smörjar med Lypsyl och blir kruttorr och fnasig så fort man slutar, och om det händer så tar du en frotéhandduk blött i ljummet vatten och skrubbar försiktigt och sen Idomin eller Repair på.


För torr hus, använd olja, så som kallpressad linfröolja, boostar med mer fet men hämmar inte den egna produktionen.


Och när man duschat, torka dig inte helt torr för att sedan lotionera upp sig, kroppen behöver lite vatten insmort, alltså FUKT, inte enbart Fett från lotionen.


Over, out and enough gay for today!

Inga kommentarer: