onsdag 4 februari 2009

Inget Abu-Dhabi

Och NEJ, jag gick inte vidare, förmodligen p.g.a lönedumpning, vi svenskar vill, och ska, ha 20 till 22tusen i månaden medans "östarna" bara ska ha mellan 14 till 16tusen.

Faktiskt så gick ingen svensk vidare, vi åkte ut innan de ens hade hunnit kolla cv:t och direkt efter första testet, ett engelska test, löjligt enkelt va det, det va en färg och den den skulle man skriva på engelska ungefär. Vi fick för övrigt inte samma test som "östarna" fick, lite mysko...


Kändes lite uppgjort, även om araberna har dollares så det sprutar ur både röv och oljetornen så tänker dem kanske lite på ekonomin.

Men resan till Tallinn va ju ivf bra, NOT, enda bra va att jag vann en riktigt härlig vän, Frida, underbar person, hon ville inte stanna kvar i det gudsförgätna landet själv även om hon hade betalat hotell och båt hem så hon köpte en flygbiljett och flög hem med mig.

På flygplatsen träffade vi norska skidlandslaget, dem hade åkte till Estland för att skida, mysko, men snygga som fan va de ivf.

Ps. Åk aldrig till Tallinn, inte vackert, grå öststat, och de byggnader som var nya och fina var enbart Swedbank, SEB, Handelsbanken och Nordeas nya glaskomplex.

Inga kommentarer: