onsdag 27 oktober 2010

Mina barn har redan hinder





Inget illa menat, men det är väl självklart att det är så att fattiga är överrepresenterade, man säljer väl det man kan?

Ren och skär överlevnads instinkt skulle jag kalla det, diskussionen i sig är fel att ta upp i den version som ges här, handlar väl knappast om att lika ställa det med organhandel, problemet är för människan att förstå handel där människan som handelsdel fysiskt är inblandad, prostitution eller surrogathavande,lika svårt att förstå att något av dessa skulle vara okey.

Vart ligger felet i att låta det vara en handelsvara?

Hur säljer du dig?

För att någon visar lite känslor, en drink, av tacksamhet eller skuld?

Skit samma hur, alla gör det.

Pengar och fysisk handel är svårt att förstå, speciellt av äldre moraltanter.
I Sverige ska ingen BEHÖVA sälja sig, det skall vara fritt att göra så, men det ska inte behövas, det ska finnas jobb och trygghet.

Ni MÅSTE läsa kommentarerna på den artikeln:

Lösningen är enkel:

1. Gå till val på att lagstifta att alla fertila kvinnor skall vara beredda att vara surrogatmödrar. Därefter slumpas personnummer ur en databas för att ge alla barnlösa som vill ha barn en mor som helt enkelt får ställa upp. Åt envar efter behov av envar efter förmåga heter det ju på ert språk.

2. Förbjud köp, men inte försäljning av surrogatmödraskap i enlighet med den förträffliga sexköpslagen och straffa dem som vill suga ut arbetarklassen.

Detta bör vara lika framgångsrikt som Butlers i T-banan och andra fantastiska skapelser av er Socialdemokrater.




Inga kommentarer: